« Tilbage

Tilbagekaldt Pamol batch har ikke været solgt fra Apoteket Trianglen

Skrevet d. 20/02-2017 af: Apoteket Trianglen

Takeda Pharma A/S har tilbagekaldt et parti Pamol-tabletter af 500 mg i 300 stk.-pakning, da der er fundet en anden type tabletter i to beholdere af Pamol. Det drejer sig kun om en bestemt batch, og den er ikke blevet solgt fra Apoteket Trianglen, hvorfor vores kunder trygt kan bruge deres Pamol.

Det berørte produkt kan identificeres ved det batchnummer, der er påtrykt lodret på siden af beholderen. Produktet, som tilbagekaldes, har batchnummer 11255945 og vnr. 51 07 32. Det har været tilgængeligt siden januar 2017.
 
Der henstilles til, at patienter, pårørende og plejepersonale, der har modtaget Pamol med det pågældende batchnummer, ikke anvender lægemidlet, men i stedet returnerer produktet til deres apotek hurtigst muligt. Produktet vil blive byttet uden beregning til et nyt.
 
Takeda Pharma A/S tager sagen meget alvorligt og har iværksat en dybdegående undersøgelse af relevant dokumentation for fremstillingen af produktet samt informeret alle distributionsled. Takeda Pharma A/S arbejder på hurtigst muligt at komme til bunds i sagen.
 
Takeda Pharma A/S beklager dybt de gener, tilbagekaldelsen medfører for alle berørte.

Det berørte produkt:

Produkt: Pamol tabletter 500 mg, 300 stk

Pakningsstørrelse: 300 stk

Varenummer:  51 07 32

Batchnummer:   11255945