Medicingennemgang på Apoteket Trianglen

Apoteket Trianglen tilbyder medicingennemgang til de kunder, som finder det relevant. Det kan være en god idé, hvis man får mange forskellige typer medicin og har brug for et overblik.

Ydelsen koster 800 kr.

Bruger du mellem 5 og 10 forskellige lægemidler, eller har du en kronisk sygdom, så kan du få en medicingennemgang her på Apoteket Trianglen.  

En medicingennemgang er en grundig gennemgang af de lægemidler du bruger samt eventuelle problemstillinger der kan opstå ved forskellige lægemidler. Derfor er en medicingennemgang særlig relevant for patienter i fast behandling med flere receptpligtige lægemidler, og som viser tegn på lægemiddelrelaterede problemer.

Du vil få en samtale med farmaceuten om din aktuelle lægemiddelbehandling. Gennemgangen inddrager dine oplevelser af behandlingen som bl.a. bivirkninger, virkninger, doseringer og dine eventuelle ønsker for gennemgangen.

Ud fra dette og farmaceutens faglige ekspertise er formålet med gennemgangen at forebygge, identificere og løse lægemiddelrelaterede problemer og på denne måde at opnå optimeret lægemiddelbehandling.

Lægen orienteres om samtalen og resultatet og du er med til at bestemme indholdet i henvendelsen.

Hvis dette har vækket din interesse, så kan du ringe og høre nærmere og eventuelt booke en tid med vores farmaceut på 3538 3200.

Vi ser frem til at høre fra dig.