Apps

Pro.medicin.dk-app'en indeholder information om alle præparater markedsført i Danmark inklusiv information om tilskud - og udleveringsregler. Informationen hentes fra pro.medicin.dk, som er lægemiddelinformation til fagfolk.

 

 

Vil du hellere have app’en på almindeligt dansk, så kan du hente app’en Min.medicin.dk der indeholder information om al medicin, der er markedsført i Danmark inklusiv information om tilskud - og udleveringsregler. Informationen hentes fra hjemmesiden min.medicin.dk. 

 

 

Medicinhusker er en gratis app til dig, der har brug for hjælp til at holde styr på din medicin. Med Medicinhusker kan du også hjælpe familiemedlemmer med deres medicin. Du kan også tilføje dit blodtryk, blodsukker eller din vægt, og du kan skrive ennote med en smiley, der angiver, hvordan din dag har været i forhold til f.eks. smerte eller humør.

 

 

Medicintjek er en app, som Sundhedsstyrelsen stiller gratis til rådighed for alle interesserede. Med Medicintjek har du én samlet indgang til information fra hjemmesiderne medicinpriser.dk, medicinkombination.dk, indlaegsseddel.dk og sundhedsstyrelsen.dk. I app'en kan du søge på et produkt eller scanne stregkoden på medicinæsken og få adgang til oplysninger om bl.a. produktets navn, virksomt indholdsstof, indikation, anbefalet dosering, styrke, pris (uden tilskud), evt. håndkøbsprodukt, opbevaring, indlægsseddel, eventuelle risici ved samtidig brug af flere præparater.

 

 

E-kvit kan give dig gratis hjælp til rygestop og aftrapning af nikotinprodukter. Opret en profil og fortæl programmet om din rygning, din motivation og dine vaner. Derefter får du din egen stopplan, og du modtager skræddersyede beskeder på din telefon. E-kvit findes også som app til iPhone og Android.

 

 

Med Patienthåndbogens app kan du søge i Patienthåndbogens over 3.000 sygdomsartikler og over 2.000 illustrationer i form af tegninger, røntgenbilleder, fotos, animationer og videoer. Du kan gemme dine favoritartikler og dele indhold i Patienthåndbogen med andre via mail og Facebook. Patienthåndbogen henvender sig primært til brugere uden sundhedsfaglige baggrund.

 

 

”Uv-indeks” giver dig dagens uv-indeks for ind- og udland, femdøgnsprognose samt mulighed for at slå alarm til ved for højt uv-indeks. UV-indeks er udarbejdet i samarbejder med Kræftens bekæmpelse, Trygfonden, Miljøstyrelsen og Sundhedsstyrelsen.

 

 

Med denne app får du et komplet overblik over Dagens Pollental for de mest allergifremkaldende pollentyper i Danmark: Birk, Bynke, El, Elm, Græs og Hassel. Dagens pollental udgives normalt mellem kl. 14-16 i sæsonen. Brug derfor pollenvarslingen i app'en til at forberede dig på den kommende dag.

 

 

GlaxoSmithKline har udarbejdet en App, hvor man som forældre kan søge information om symptomer hos det syge barn og information om de mest almindelige børnesygdomme. Endvidere indeholder app´en en dosisberegner, så man kan beregne den korrekte dosis af paracetamol til børn.

 

 

Min Hovedpine er udviklet af Pfizer ApS med hjælp fra Dansk Hovedpine Center, Glostrup Hospital med det formål at hjælpe mennesker med migræne og hovedpine til at få bedre overblik over deres hovedpineanfald; hvad der udløser dem, hvordan de påvirker daglige aktiviteter, behandlinger, og hvordan disse indvirker på hovedpinen. App’en er brugerflade-testet af personer med migræne og/eller spændingshovedpine.

 

 

MyAsthma er en app udviklet af GlaxoSmithKline med henblik på at motivere og engagere personer med astma til at forbedre deres astmakontrol.